Welcome at Rotary Club Herne-Markvallei

Welkom !

Namens alle leden van Rotaryclub Herne-Markvallei heten wij u graag van harte welkom op onze clubwebsite.

Onze club werd opgericht in 1987 en vierde dus relatief recent haar dertigjarig bestaan. De club telt 20 actieve leden, mannen en vrouwen, allen afkomstig uit diverse beroepsmiddens. 

Als club zetten wij ons, vanuit de Rotaryleuze "Service above self" en in een sfeer van onderlinge vriendschap, in voor de maatschappij. Op basis van de ledenbijdragen, de opbrengst uit thema-avonden, sponsoring en fondsenwerving steunt onze club financieel de werking van diverse nationale en internationale goede doelen, die zich allen inzetten voor de opvang en begeleiding van mindervaliden, sociaal achtergestelden, eenzamen en mensen in financiële nood. Naast structurele financiële ondersteuning aan onze vaste goede doelen, biedt onze club ook steun toe aan sociale projecten die dringend de nodige steun behoeven. 

Heb je vragen over Rotaryclub Herne-Markvallei? Wil je graag lid worden van onze club? Neem dan zeker met ons contact op. Wij kijken ernaar uit je op één van onze events of in onze club te mogen verwelkomen!


Next events

more »